Kapat
AK Parti Şanlıurfa eski Milletvekili ve eski Bakan Faruk Çelik, Şanlıurfa’da uyum sorunu yaşandığına dikkat çekerek, uyumun sağlanması durumunda Şanlıurfa’ya daha iyi hizmetlerin yapılabileceğini belirtti.

AK Parti Hükümetlerinde çeşitli bakanlık görevlerinde bulunan, 24’üncü ve 26’ncı dönemlerde Şanlıurfa Milletvekili olarak görev yapmış olan Faruk Çelik, Güneydoğu Televizyonu’nda yayınlanan Müslüm Çap’ın sunduğu ana haber bültenine bağlanarak, Şanlıurfa ile ilgili açıklamalarda bulundu.

“Şanlıurfa’nın öteden beri yani ben geldiğimde de sorunu uyum sorunudur” diyen Çelik, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Yani bu konuda arkadaşlar dikkat ediyorlarsa uyumlu bir çalışma sergiliyorsa her biri değerli arkadaşımız. Bu uyum neticesinde çok ciddi hizmetleri Şanlıurfa’ya getirmeye devam ederler. Kendilerinden bunu istirham ediyorum. Şanlıurfalılar hizmete layık insanlardır. Geceyi gündüzüne katarak dayanışma içerisinde omuz omuza vererek o coğrafyadaki vatandaşlarımızın, o şehirdeki vatandaşlarımızın yükünü hafifletme mücadelesi içerisinde olmamız gerekiyor. Ben inanıyorum ki zaten bunun gereğini yapıyorlar.

 

“YAPILAN HİZMETLERİ TAKİP ETME ŞANSIM YOK”

Zerre kadar benim bir şüphem yok ama spesifik olarak Şanlıurfa’da şimdi hangi hizmetler nasıl görünüyor, hangi hizmetler bitti, hangileri bitecek, onları tabi benim takip etme şansım yok ama 8 milletvekili arkadaşım ve Belediye başkanlarımızın dayanışma içerisinde çok ciddi hizmetler sunacaklarına inanıyorum. Bunun için bu dayanışma olur ise Ankara’da her zaman imkân vardır. Şu anda ekonomi açısından dünyada da bir daralmışlık var. Ülkemizde de ekonomik anlamda bazı sıkıntılar var ama Ankara’nın imkânları her zaman vardır. Eğer büyük bir dayanışma sergilerseniz herkes aynı noktaya parmak basarsa Şanlıurfa hizmetlerini artırarak devam ettirir.

 

“HER ZAMAN ŞANLIURFA’NIN HİZMETKÂRI OLDUK”

İnşallah bizim elimizden bir şey gelirse biz her zaman Şanlıurfa’nın hizmetkârı olduk. Yine de hizmetkârı olmaya devam edeceğiz. Her gün onlarca Şanlıurfalılarla telefonda görüşmemizi sürdürüyoruz. Arıyorlar, kiminin işi oluyor, elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Kimi sadece hal hatır sormak için arıyor. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Hepsine kolaylıklar diliyorum. Görevde olan arkadaşlara da gerek milletvekili gerek belediyeler olarak hepsine başarılar diliyorum.”

BİHA