Kapat
Ligde kalma mücadelesi veren Şanlıurfaspor, ligin 27’nci haftasında sahasında oynayacağı Uşakspor maçının hazırlıklarını 11 Nisan Stadyumu’nda yaptığı antrenmanla sürdürdü.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta haftayı bay geçiren Şanlıurfaspor, ligin 27’nci haftasında 10 Mart Çarşamba günü sahasında oynayacağı Uşakspor maçına hazırlanıyor. Play-Off mücadelesi veren Uşakspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdüren Sarı-Yeşilli ekip, dünkü idmanı 11 Nisan Stadyumu’nda idman gerçekleştirdi. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle antrenmana başlayan oyuncular, daha sonra taktik çalışmalar yaptı. Teknik Direktör Gürses Kılıç yönetiminde düzenlenen idman, çift kale maç ile tamamlandı. Antrenman öncesinde futbolcularıyla kısa süre toplantı gerçekleştiren Teknik Direktör Kılıç, Uşakspor maçının önemine vurgu yaparak, bu maçtan 3 puanla ayrılmaları gerektiğini belirtti.

 

KILIÇ İLK MAÇINA ÇIKACAK

Üst üste alınan iki mağlubiyetin ardından Teknik Direktör Cüneyt Biçer ile yollarını ayıran Şanlıurfaspor Yönetimi, takımı Gürses Kılıç’a teslim etmişti. Takımın başında antrenmanlara çıkmaya başlayan Kılıç, ilk sınavını Uşakspor’a karşı verecek. Kılıç, Uşakspor maçından galibiyetle ayrılarak, Urfaspor’daki kariyerine güzel başlangıç yapmayı hedefliyor.

BİHA