Şanlıurfa Barosu seçiminde yeni aday çıktı!-EK

11 Nisan 2021 23:12
Kapat
Şanlıurfa Barosu'nun yeni başkanı ve yönetimini aradığı seçiminde Avukat Gökhan Dayık yönetim kurulu üyeliğine bağımsız olarak aday olduğunu açıkladı.

Şanlıurfa Barosu Olağan Genel Kurul toplantısı dün yapıldı ancak 4 ismin başkanlık ve yeni yönetim için yarışacağı seçim yeterli çoğunluk sağlanamadığı için ertelendi. Bugün seçim ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Avukat Gökhan Dayık da yaptığı açıklama ile yönetim kurulu üyeliğine bağımsız aday olduğunu duyurdu. Avukat Dayık açıklamasında "Değerli meslektaşlarım; yurtsever ve devrimci kimliğim ile 17-18 Nisan'da yapılacak olan Ş. Urfa Barosu 35. Olağan Genel Kurulu'nda yönetim kurulu üyeliğine bağımsız olarak adayım. Savunmanın bağımsızlığını, insan haklarını ve hukukun üstünlüğünü her koşulda savunacağımı ve bunun için mücadele edeceğimi taahhüt ederim. Katkılarınızı ve desteklerinizi bekliyorum. Haklıyız kazanacağınız!Adaylığım konusunda iyi temennilerde bulunan bütün meslektaşlarıma ve arkadaşlarıma en içten şekilde teşekkür ederim. Dayanışma ile..." ifadelerine yer verdi.

BİHA