Kapat
HDP Haliliye İlçe Teşkilatının 3. Olağan Kongresi gerçekleşti. Kongrede ilçe eş başkanları Aynur Kılıç ve Müslüm Arslan oldu.

HDP Haliliye İlçe Teşkilatının 3. Olağan Kongresi, partinin Urfa İl Binasında gerçekleşti. Kongreye HDP Şanlıurfa Milletvekili Ayşe Sürücü, İl Eş Başkanları Ziya Çalışkan, Çiğdem Karakeçili ve parti üyeleri katıldı. Divan heyetinin oluşturulmasının ardından gündem maddelerine geçildi. Daha sonra yapılan seçimde HDP'nin Haliliye İlçe Teşkilatının Eş Başkanları Aynur Kılıç ve Müslüm Arslan oldu.

 

Kongrede konuşan İl Eş Başkanı Ziya Çalışkan şunları söyledi:

“Bizi burada bir arada toplayan bir güç var. Özellikle gelecek kuşaklara barış içinde, huzur içinde yaşanılabilir bir ülke bırakmanın mücadelesidir. Bizi buraya getiren, bir araya toplayan güç bu güçtür. Kirletilmek istenen bir ülke, yok edilmeye çalışılan insani değerler, yok edilmeye çalışılan doğa ve buna karşı mücadele etmek isteyen tel bir güç var. Bugüne kadar savunduğumuz değeler bunlardır. Yaşanılır bir ülke. Onurluca barış içinde bir ülke mücadelesidir.  Sizlerin mücadelesiyle bugüne kadar gelen partimizi daha güçlü bir noktaya taşıyacağız. Bunun sorumluluğu bizdedir. Bizler bu sorumlulukla hareket edeceğiz. Haliliye İlçe Kongremiz, selamlıyorum. Başarılar diliyorum.”

 

HDP HALİLİYE İLÇE TEŞKİLATI ŞU ŞEKİLDE OLUŞTU:

 

YÖNETİM KURULU ASİL

Müslüm Arslan

Aynur Kılıç

Aysel Özkan

Mahmut Memitanlı

Abdulsıttar Söğüt

Seydi Yetim

Ömer Faruk Sürmeli

 

YEDEK

Mehmet Kılıç

Mustafa Demir

Hadi Doğan

Mahmut Çoban

 

BİHA