Şifa buldukları hastaneyi özel hastane gibi donatıyor

03 Haziran 2021 11:31
Kapat
Şanlıurfa’da isminin açıklanmasını istemeyen hayırsever bir iş adamı, ailesinin şifa bulduğu Balıklıgöl Devlet Hastanesi’ndeki dört servisin modern bir hale dönüşmesini sağlıyor.

Şanlıurfa’da isminin açıklanmasını istemeyen bir iş adamının anne ve babası ile kardeşleri, bir süre önce koronavirüse yakalandı. Aile bireyleri, Balıklıgöl Devlet Hastanesi’nde tedavi sürecini başarılı bir şekilde atlattı. Bunun üzerine iş adamı, Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Eyyüp Şelli’yi ziyaret ederek, anne ve babası ile kardeşlerinin şifa bulmasından dolayı hastane ekibine teşekkür etti.

HASTANEYE JEST

İş adamı, ziyarette Başhekim Şelli ile hastane koşulları için ne yapılabileceği konusunda görüş alışverişinde bulundu. Şelli’nin talebi üzerine iş adamı, hastanede bulunan 4 serviste tadilat ve onarım çalışmasını üstlendi.

TADİLAT BAŞLATILDI

Bunun üzerine Balıklıgöl Devlet Hastanesi’nde dahiliye ve ortopedi  servisindeki 24 hasta odasında banyo-WC içinde suit oda tarzında tadilatına başlanıldı. Geriye kalan iki serviste de daha sonra revizyon ve tadilat işlemlerine başlanacağı belirtildi. Hastanelerde yapılacak revizyon ve tadilat işlemlerinin ardından bu servislerdeki odaların, en iyi özel hastanelerin denginde modern olması bekleniyor.

Bu arada tadilat işlemlerinin yapılacağı serviste ısıtma ve soğutma sistemlerinin de değişeceği öğrenildi.

BAŞHEKİM ŞELLİ’DEN TEŞEKKÜR

Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Eyyüp Şelli, hastanedeki revizyon ve tadilat işlemlerinden dolayı ismini vermek istemeyen iş adamına teşekkür etti. Şelli, kısa süre içinde servislerdeki revizyon ve tadilat işlemlerini tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunacaklarını vurgulayarak, “Bu hayırlı işe katkı sunan hemşerimize hastanem adına teşekkür ederim” dedi.

BİHA