Şanlıurfaspor olağan kongresi, delege çoğunluğunun sağlanamamasından dolayı 1 hafta sonraya ertelendi.

Şanlıurfaspor Tesisleri’nde bugün yapılması planlanan kongreye beklenen ilgi gösterilmedi. Salonun boş kaldığı kongrede, Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Budak’ın tuttuğu tutanak sonucunda kongre bir hafta sonraya ertelendi. Önümüzdeki hafta aynı yerde yapılacak kongre, çoğunluk sağlanmaksızın yapılabilecek.

Şu ana kadar henüz Şanlıurfaspor Kulüp Başkanlığına talipli çıkmadı. Mevcut Kulüp Başkanı Emin Yetim’in de kongrede aday olup olmayacağı netlik kazanmadı.

 

BUDAK: YENİ SEZONA TFF 1. LİG HEDEFİYLE BAŞLANMALI

Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Budak, ertelenen kongrenin ardından yaptığı açıklamada, “Olağan kongre 6 Haziran’da yapılacaktı ancak sokağa çıkma yasağı nedeniyle seçimin bugün yapılmasına karar verdik. Bugün de delegelerimizin katılmamasından dolayı kongremiz 1 hafta sonraya ertelenmiştir. Önümüzdeki kongreye tüm herkesin katılmasını, kongremizin şenlik havasında geçmesini temenni ediyoruz” dedi.

Şanlıurfaspor için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini vurgulayan Budak, birlik ve beraberlik içerisinde güçlü bir yönetim oluşturularak, Şanlıurfaspor’un yeni sezona TFF 1. Lig hedefiyle başlamasını arzu ettiklerini söyledi.

BİHA