"Faruk Çelik bakan" haberine akrabasından tepki

17 Ağustos 2021 22:32
Kapat
BİHA'nın Urfa eski vekili Faruk Çelik'in kabine değişikliğinde İçişleri Bakanı olarak adının geçtiği yönündeki haberine yakınından ilginç tepki geldi. Çelik'in yakın akrabası olan Ahmet Toraman "Bilmediğimiz senaryolar türetilmekte" dedi.

Bizim Haber Ajansı'nın (BİHA) gündeme getirdiği ve ulusal basının da alıntıladığı "Kuabinede Faruk Çelik yer alacak" haberine şaşırtan bir tepki geldi.

Dün, Ajans Urfa özel haberinde kabine revizyonunda AK Parti Şanlıurfa eski Milletvekili ve daha önce bakanlık görevlerinde bulunan Faruk Çelik'in isminin İçişleri Bakanı olarak geçtiği iddialarını gündeme taşıdı. Konu, Milli Gazete'nin aracılığı ile ulusal basında da yer aldı. Yerel gündemden ulusala taşınan iddia ile ilgili eski vekil Çelik'ten bir açıklama gelmezken teyze oğlu Ahmet Toraman iddialara tepki ile ses yükseltti. Urfa medyasını da hedef alan bir açıklama yapan Toraman "Özellikle Şanlıurfa medyası ve Milli Gazete'de ,bakanımız sayın Faruk Çelik ve sayın Cumhurbaşkanımızın tamamen siyaset dışı yapmış olduğu görüşmelerden,hangi amaca hizmet ettiğini bilmediğimiz senaryolar türetilmektedir. Yapılan bu haberler tamamen yalan ve gerçek dışıdır" dedi.

BİHA