TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Yılmaz, Şanlıurfa'da

02 Eylül 2021 00:51
Kapat
Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Bölgesel Kalkınma Yatırım, İşbirliği Forum ve Fuarı”nın açılışı için Şanlıurfa’ya geldi.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, Şanlıurfa’ya geldi. TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile birlikte Urfa’ya gelen Cevdet Yılmaz’ı, GAP Havalimanında Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Vali Yardımcısı İsmail Çetinkaya, Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ve oda başkanları karşıladı.

 

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere kente gelen Yılmaz ve Hisarcıklıoğlu, TOBB’un destekleriyle Türkiye’de ilk kez Şanlıurfa’da düzenlenecek olan “Bölgesel Kalkınma Yatırım, İşbirliği Forum ve Fuarı”nın açılışını yapacak.

 

“URFA HAK ETTİĞİ YERİ ALACAK”

Şanlıurfa ziyaretiyle ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Yılmaz, “Bölgesel Kalkınma Forumu ve diğer bazı etkinlikler için Şanlıurfa yolcusuyuz. Bereketli toprakları, kadim kültürü, genç nüfusu ile GAP Projesinin de lokomotif ili olan Şanlıurfa; pandemi sonrası dönemin yükselen illeri arasında hak ettiği yeri alacaktır” ifadelerini kullandı.

 

BİHA