Şanlıurfa’da bulunan TÜGVA, Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, Eğitime Destek Platformunun düzenlediği eylül ayı istişare toplantısına katıldı.

Türkiye’de eğitim anlamında birçok faaliyet sürdüren ve genç nesillerin eğitilmesi açısından fedakârlık gösteren Eğitime Destek Platformunun Şanlıurfa temsilcileri Süleyman Elgün, Mehmet Uslu ve Suphi Çiçek düzenlenen istişare toplantısına TÜGVA, Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, Şanlıurfa AK Parti Milletvekilleri M. Ali Cevheri, Gülender Açanal, AK Parti MKYK üyesi Vildan Polat, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, STK temsilcileri ve eğitim camiası katılım sağladı.

Toplantıda konuşma yapan Çiçek, katılım sağlayan başta TÜGVA, Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan’a ve davetlilere eğitime verdikleri destekten ötürü teşekkürlerini sunarak, “Türkiye’deki eğitim faaliyetlerini koordine etmek için sadece eğitime destek verenleri bir araya getirildi. Bizim hedefimiz olan dindar gençliği, dindar aileyi ve nesli oluşturmak adına bu işle uğraşan paydaşları, sorumluları hedefine ulaştırmak adına faaliyetlerimizi ve koordinasyonumuzu sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

BİHA