Urfalı sanatçının yeni kitabı 9 Eylül’de kitapçılarda

02 Eylül 2021 21:59
Kapat
Santurla yaptığı beste ve müzikleriyle öne çıkan Şanlıurfalı sanatçı Sedat Anar’ın İletişim Yayınları’ndan çıkacak olan yeni kitabı “Sokağın Sesleri” 9 Eylül’de satışa çıkıyor.

Şanlıurfalı santur sanatçısı Sedat Anar’ın yeni kitabı “Sokağın Sesleri” 9 Eylül’de raflardaki yerini alıyor. Yeni kitabında sokak müzisyenliğinin Osmanlı’daki yerini ele alan Anar, devamında 1990’lı yıllardan itibaren sokak müzisyenliği yapmış ve halen yapmakta olan isimlerin hikayelerini aktardı.  Tam teçhizatlı konserlerle sokağın yalınlığı arasındaki farklarını, sokaklardan albüm çalışmalarına uzanan yolları kitabında okuyuculara yaşatan Anar, sokakta olmanın verdiği özgürlüğün yaratıcılığa katkılarını anlattı.

 

“VEFA BORCUYDU”

Kitabının müjdesini severlerine sosyal medya hesabından veren Anar, “9 Eylülde tüm kitapçılarda!” Benim için bir vefa borcuydu “Sokağın Sesleri”ni yazmak. Bu kitapta, giriş niteliğindeki bir makaleye ek olarak dostum, “Bizon Murat” ve daha birçok sokak müzisyeni arkadaşım ile yaptığım söyleşiler yer alıyor. Kitabımızı şimdiden sipariş verebilirsiniz:) şimdiden keyifli okumalar…” ifadelerini kullandı.

BİHA