Zırhlı aracın altında kalan Nure’nin annesi konuştu!

21 Ekim 2021 16:44
Kapat
Viranşehir’de zırhlı aracın altında kalarak yaralanan Nure Dikçe’nin annesi Gülçin Dikçe, zırhlı aracı süren polisin “geçmiş olsun” demediğini belirterek polisten şikayetçi olduğunu söyledi.

ŞANLIURFA - Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde dün emniyete ait zırhlı aracın altında kalarak yaralanan 5 yaşındaki Nure Dikçe’nin annesi Gülçin Dikçe, olay anını ve ardından yaşananları anlattı.


Kızının gözü önünde aracın altında kaldığını aktaran anne Dikçe, olayın kuyumcudan çıktıkları sıra yaşandığını söyledi. Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde dün akşam 1,5 saatlik bir operasyon geçiren Nure’nin bir ameliyat daha geçireceğini belirten anne Dikçe, “Ben yetkililerden bir şey istemiyorum. Sadece kızım iyileşsin, yeter” dedi.


“POLİS GEÇMİŞ OLSUNA BİLE GELMEDİ”

Anne Dikçe, olayın gözü önünde yaşandığını dile getirerek, olayı şöyle anlattı:

“Kuyumcuya gitmiştik tam çıkarken olay o sırada yaşandı. Kızım o sıra tam önümdeydi. Dursaydı öyle bir şey olmazdı. Çarptı tekrardan bastı. Hastaneye getirdik. Müdahalede geciktiler. 2 saat ambulansı bekledik. Ayağında 3 kırık var. Üzerinde derin yara var. Dün akşam ameliyat oldu. Tekrardan ameliyat olacak. Ben yetkililerden bir şey istemiyorum sadece kızım iyileşsin yeter.”

Aracı süren polisten de davacı olduğunu kaydeden Anne Dikçe, “Kızımı gözümün önünde ezdi. O polis bir ‘geçmiş olsun’ demeye bile gelmedi. Ben o adamdan sonsuza kadar şikayetçiyim” ifadesini kullandı.


BİHA