Dursun Ali Erzincanlı: Urfa’dan dönmek istemiyorum

17 Ekim 2019 08:47
Kapat
Şanlıurfa Valiliği tarafından oluşturulan Koordinasyon ve Harekat Merkezi, kendilerini ziyaret eden Dursun Ali Erzincanlı’yı ağırladı. Erzincanlı "Asıl morale ihtiyacı olanın biz olduğumuzu fark ettim. Hiç dönmek istemiyorum" dedi.

Başarılı bir şekilde devam eden “Barış Pınarı Harekatı” öncesinde harekat süresince yaşanacak gelişmelere göre hareket edilmesi amacıyla kurulan Koordinasyon ve Harekat Merkezi, bugün önemli bir misafiri ağırladı.

Devam eden harekatta destek amacıyla Şanlıurfa’ya gelen sanatçı Dursun Ali Erzincanlı, “İstanbul’da otururken masa başı konuşmalarımızda gidelim, moral olur diye düşünsek de, buraya gelince işin aslının öyle olmadığını asıl morale ihtiyacı olanın biz olduğumuzu, buradan vermekten ziyade çok şeyler alarak döndüğümüzü fark ettim. Aslında hiç dönmek istemiyorum. Burada vatan toprağına, var olan değerlere sahip çıkma ve bunun için gayret gösteren insanlar gördüm. En tepeden vatandaşımıza kadar herkesin bir gayreti var. Evine havan topu isabet eden vatandaşımız evinden kalanlara Türk Bayrağını asarak aslanlar gibi ayaktayım diyebiliyor. Bin yıllık geleneği olan bir devletin ve milletin ne kadar büyük olduğunu bir daha hissettim” dedi.

“Burada kazandıklarımı ifade etmekte zorlanıyorum” diyen Erzincanlı, şehitleri yad etme ve askere destek amacıyla Çanakkale Şehitleri şiirinden bir bölüm okudu. Şiiri okuduğu sırada duygulanan Erzincanlı, Koordinasyon ve Harekat Merkezi’ndekilerden alkış aldı.

 

Ziyaretin kendilerini oldukça memnun ettiğini kaydeden Vali Abdullah Erin ise, Harekat merkezinin çalışmalarından bahsederek, ziyaretinden dolayı Dursun Ali Erzincanlı’ya teşekkür etti.

BİHA