Kapat
Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı.

ŞANLIURFA-Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Vali Erin, mesajında şunları dile getirdi:

“Meslek olarak insan yetiştirmek gibi ulvi bir vazifeyi seçen öğretmenlerimiz, hiç şüphesiz övgülerin en büyüğüne layıktırlar. Yılda bir kez özel olarak onurlandırdığımız öğretmenlerimiz, hayatımızın her anında yakından şahit olduğumuz fedakârlıkları, gayretleri ve gelecek nesilleri yetiştirmede gösterdikleri hassasiyetleriyle gönüllerimizde müstesna bir yere sahiptirler.

Eğitim öğretimde fiziki ortamın iyileştirilmesi, daha kolay ulaşılabilir okulların inşası, çağın gereklerine uygun, modern eğitim materyallerinin tüm çocuklarımıza ulaştırılması, eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması amacıyla harcanan emek ve çabanın sonuç vermesi ise, omuzlarına ülkenin geleceğini inşa etme yükü yüklenen öğretmenlerimize bağlıdır.

“Öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır” diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e baş öğretmenlik ünvanının verilişinin yıl dönümünde, tüm öğretmenlerimizin bu hassasiyetle görevlerini ifa ettiklerine yürekten inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle bizleri yetiştiren tüm öğretmenlerimizi saygıyla anıyor, görev başındaki öğretmenlerimize sağlık, sıhhat ve afiyetler dileyerek 24 Kasım Öğretmenler Gününü tebrik ediyorum.”

 

BİHA