Siverek’te belediye başkanı fenomen gençlerle

28 Kasım 2021 17:12
Kapat
Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, sosyal medya fenomenleri ve gençlerle bir araya geldi.

SİVEREK- Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, bir etkinlik kapsamında sosyal medya fenomenleri ve gençlerle buluştu.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce Siverek Kültür Merkezi’nde organize edilen programa Çakmak’ın yanı sıra Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Hikmet Aslanca, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı İhsan Konacak, gençler ve aileler katıldı.

Başkan Çakmak, sosyal medya fenomenlerinin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Gençlerle sohbet eden Çakmak, tavsiyelerde bulundu. Çakmak, gençlerin geleceklerinin teminatı olduğunu vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Lütfen eğitiminize önem verin, okullarınızda başarılı olun ve üniversite sınavlarına hazırlanın. Ortaöğretimi okuyamayan varsa bunu açık öğretimde okuyarak telafi edebilirler. Olabilir ki çeşitli sebeplerden okuyamayan kardeşim varsa gerek örgün gerekse açık öğretimden eğitimlerine devam edebilirsiniz. Gençler ben bu yaşa geldim ve hala öğrenciyim. Eğitim ve öğrencilik bitmez, bir ömür bir şeyler öğrenmeye devam ederiz. Kıymetli kardeşlerim asla pes etmeyin, öğrenci olmaya devam edin. Yaşantınıza ancak öğrenerek bir şeyler katabilirsiniz.”

BİHA