Kuş, Yenice'de semt pazarı yapacaklarını açıkladı

18 Ekim 2019 09:52
Kapat
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Yenice sem pazarı esnafını ziyaret ederek, yapılacak çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, çarşı pazar dolaşıp sorunları çözmeye devam ediyor. Kuş, son olarak Yenice semt pazarı esnafını ziyaret ederek, yapılacak çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulundu. Mahalle Muhtarı Hamza Göktaş’ın da eşlik ettiği ziyarette, semt pazarının durumu görüşüldü. Mevcut alanın Eyyübiye Belediyesine ait olmadığını söyleyen Kuş, yer tahsisi için hemen çalışmalara başlayıp bölgeye kapalı semt pazarı kazandırmaya çalışacaklarını belirtti.
 


 

Kuş, “Yenice semt pazarındayız, semt pazarındaki esnaf kardeşlerimiz bizi davet ettiler, sıkıntılarını anlattılar.  Şuanda mevcut kullanmış oldukları alan Eyyübiye Belediyesine bağlı olmayan bir alan. Mülkiyeti bize ait olmayan bir alan, o nedenden dolayı buraya kapalı bir semt pazarı yapma imkanımız yok. İlgili yerlerle görüşeceğiz. Şayet bu alanın yer tahsisini gerçekleştirsek çok kısa süre içinde kapalı semt pazarı yapımına da başlayacağız. Bu vesileyle hem esnafımızın hem de vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermiş olacağız” dedi.

BİHA