İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, Meclis Başkanı Zeynep Bodur Okyay ile Yönetim Kurulu ve meclis üyelerinden oluşan heyet, ŞUTSO iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi.

Eski Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun’un da bulunduğu toplantıya Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, Meclis Başkanı Ahmet Altun, Yönetim Kurulu ve meclis üyeleri, Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Meclis Başkanı İsa Kızıldemir, Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Yunus Emre Aksu da katıldı.

ŞUTSO Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıda, ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, Meclis Başkanı Ahmet Altun, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, Meclis Başkanı Zeynep Bodur Okyay ile Eski Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun birer selamlama konuşması gerçekleştirdi.

Konuşmaların akabinde, Karacadağ Kalkınma Ajansı Şanlıurfa Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Yunus Çolak, kentin ekonomisi, iş ve yatırım olanakları, Şanlıurfa’da Uygulanan Yatırım Teşvikleri ile ilgili, Turizm A.Ş Genel Müdürü Mehmet Uncu turizm potansiyeli ve yatırım olanaklarıile ilgili, Şanlıurfa İŞKUR İl Müdürü Lezgin Özmen insan kaynakları ve istihdam potansiyeli ile ilgili, Şanlıurfa SGK İl Müdürü İsmail Ünlü de yatırım yapmak isteyen yatırımcılara uygulanan SGK teşvik ve destek uygulamalarıyla ilgili birer sunum yaptı.

Toplantıda ayrıca, Türkiye’nin en önemli sanayi odası olan ve bünyesinde Türkiye ekonomisinin omurgasını oluşturan sanayi kuruluşlarının bulunduğu İstanbul Sanayi Odası ve ŞUTSO arasında karşılıklı işbirliğini geliştirmeye yönelik faaliyetler üzerine bilgi ve görüş alışverişinde bulunuldu.

ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, ziyaretlerinden dolayı İSO Heyetine teşekkür etti. İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan ise ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek başta olmak üzere yönetim kurulu ve meclis üyelerine misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.

Toplantı, karşılıklı hediyeleşme ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

BİHA