Urfalı adam saç ekimi yaptırırken ölmüştü! Karar çıktı

27 Ocak 2022 18:37
Kapat
İstanbul’da saç ekimi sırasında fenalaşarak hayatını kaybeden Şanlıurfalı İbrahim Gül davasında yargılanan başhekim, doktor ve teknikerler beraat etti.

Duruşmada savunma yapan hastane müdürü başhekim Çağrı Serdar Elgörmüş, "Hastanemiz 20 senelik bir hastane. İlgili alanda eksiklik yok. Hastanın koronel kalp damarları tıkalı. Yüksek dozda bir şey verilse toksikoloji raporunda çıkar" ifadesini kullandı. 

 

BERAAT KARARI ÇIKTI

Saç ektirirken fenalaşıp hayatını kaybeden İbrahim Gül davasında 6 yıla kadar hapisle yargılanan hastanenin başhekimi ile doktorun da aralarında bulunduğu 4 tutuksuz sanığın yargılandığı davada karar çıktı. Adli Tıp Kurumu'ndan gelen raporda İbrahim Gül'ün ölümünün akut koroner sendrom sonucu olduğu belirtildi. Mahkemede başhekim Çağrı Serdar Elgörmüş, doktor Mehmet Albayrak, teknikerler Şehnaz Çelebi ve Evin Baykuşak beraat etti.

 

OLAY NASIL OLMUŞTU?

Evli ve 1 çocuk babası İbrahim Gül, 3 yıl önce kuaförlük mesleğini yapmak için İtalya'ya taşındı. Kuaför dükkânına malzeme almak ve saç ektirmek için 3 gün önce Türkiye’ye gelen Gül, saç ektirmek için İstanbul Bağcılar’daki özel bir hastaneye gitti. Saç ekimi için operasyona giren Gül, hayatını kaybetmişti.


BİHA