Urfalı bebek gözünü elektrik çilesine açtı! Bir babanın isyanı...

05 Ağustos 2022 21:24
Kapat
Haliliye'de yaklaşık 20 saattir elektriklerin kesik olduğunu dile getiren bir baba biri yeni doğmuş 2 çocuğunun kesintiler nedeniyle yaşadığı mağduriyeti anlattı ve duruma isyan etti.

HALİLİYE- Şanlıurfa'da elektrik kesintileri hayatı olumsuz etkilemekten öteye geçti ve artık yaklaşık 20 saat süren kesintiler nedeniyle hayat durma noktasına geldi.

Şanlıurfa'nın merkez ilçelerinde son günlerde sık sık yaşanan kesintiler bugün en çok Haliliye İlçesi'nde mağduriyet yaşattı. Ahmet Yesevi Mahallesi'nde 16-17 saat süren elektrik kesintisi oldu. Sabah saatlerinden buyana elektriksiz kalan vatandaşlar kavurucu sıcaklarla mücadele etmek zorunda kalırken, esnaflar da iş yapamaz hale geldi.

Mahallede yaşayan bir baba da duruma çocuklarının yaşadığı mağduriyeti örnek göstererek isyan etti. Biri henüz yeni doğmuş iki çocuk babası, çocuklarının sıcaklar nedeniyle bunaldıklarını ve bu sebeple ağladıklarını belirterek "Nereye yazdıysak boş. Böyle elektriksiziz. Dün akşam da 4 saat elektrik yoktu. Hala elektrik kesintisi yaşıyoruz. 21. yüzyılda Şanlıurfa!" dedi.

Mahalleli soruna acil çözüm bekliyor.

BİHA