Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa'ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Gençlik Buluşması etkinliğine katıldı.

Bugün Şanlıurfa'ya gelip toplantı düzenleyen ve çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yorgunluğunu Urfalı gençlerle attı.

Bakan Kurum, akşam saatlerinde Eyyübiye Kitap Otağı'nda "Gençlik Buluşması" etkinliğine katıldı. Etkinliğin moderatörlüğünü AK Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç yaptı. Gençlerin sorun ve taleplerinin dinlendiği etkinliğe katılım yoğun oldu.

Etkinliğe katılanlara teşekkür eden Bakan Kurum "Şanlıurfa'da gençler ile buluştuk. Genç kardeşlerimizle sohbet etmek, şehirleri, gelecekleri, ülkeleri için beklenti ve isteklerini öğrenmek bizler için çok kıymetliydi. Misafirperverlikleri ve sıcak karşılamaları için her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Öte yandan etkinlikte Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ve partililer de katılım sağladı.


KALE ETEĞİ’NDE PEYZAJ DÜZENLEMESİ YAPILACAK



Heyet daha sonra Kale Eteği’nde alan incelemesi yaptı. Bakan Kurum "Eyyübiye Kale Eteği’ndeki 30 dönümlük alanda kültürel değerlerimizi öne çıkaracak önemli bir peyzaj düzenlemesi yapacağız.

BİHA