Kapat
Haliliye Belediyesi Meclisi, Aralık ayı 1’inci toplantısında önergeler komisyonlara havale edildi.

Haliliye Belediyesi Meclisi Aralık Ayı toplantısının birinci birleşimi, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleşti. Mehmet Canpolat başkanlığındaki toplantıda açılış ve yoklamanın ardından, komisyonlara havale edilecek yazılı önergelere geçildi.

Meclis üyeleri tarafından verilen soru önergelerinin komisyonlara havale edilmesi için oylama yapıldı. Kültür ve Spor, Tiyatro, Engelli öğrenciler, Kadına Şiddet, Barış Pınarı Harekatı, İşsizlik ve Tarım ile ilgili soru önergeleri komisyonlara havale edildi.

Toplantıda konuşan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Çevre ve Şehircilik Bakanlığıyla ortak çalışacaklarını söyledi.  Bakanlıkla birlikte millet parkları yapacaklarını belirten Canpolat, şu ifadelere yer verdi:

“Biz belediyemiz ve sizlerle birlikte Haliliye’yi daha güzel bir hale getirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlçe ve köylerde eksiklerimizi gideriyoruz. Yardıma muhtaç ailelere yardımlarımızı sürdürüyoruz. Hasta yardımlarımız devam ediyor. Biz birlikte Haliliyeyiz, biz birlikte güçlüyüz.”

Önergelerin meclis üyelerine sunulmasının ardından, Canpolat üyelere teşekkür ederek toplantıyı sonlandırdı.

BİHA