Vatandaş anlattı Şanlıurfa Milletvekili dinledi

02 Aralık 2019 21:20
Kapat
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender Açanal, Halk Buluşması programı kapsamında vatandaşların sorun ve taleplerine kulak verdi. Vekil Açanal programın yeniden yapılacağı mesajını verdi.

AK Parti Milletvekili Şanlıurfa Zemzem Gülender Açanal bugün saat 13:00-15:00 saatleri arasında Halkla Buluşma programı düzenledi.

Program AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında yapıldı. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği program sırasında Milletvekili Açanal gelenlerle tek tek ilgilenip sorun ve taleplerini dinledi. Farklı ilçelerden gelen muhtarlara da kulak veren Milletvekili Açanal, Bozova'dan sulama birlikleri ile ilgili sorunlarını iletmek için gelen muhtarlarla da özel olarak görüştü.

Çözüm konusunda hızlı olunması ve vatandaşın isteklerinin yapılması için bu organizasyonda hazır bulunan Haliliye, Eyyübiye ve Karaköprü Belediye Başkan Yardımcılarına, AK Parti İl Başkan Yardımcısına, AK Parti Kadın Kolları Başkanına, Gençlik Kolları Başkanına, Haliliye İlçe Başkanına, Dedaş Müdür Yardımcısına ve Belediye Meclis üyelerine de teşekkür eden Milletvekili Açanal “Bu etkinliği bundan sonra da farklı zamanlarda yapmaya çalışacağız inşallah. Vatandaşımızın bizlere ulaşması bizi her zaman mutlu etti. Biz istiyoruz ki bu gönül köprüsü hep canlı hep güçlü kalsın” dedi.

BİHA