AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi öncesi Şanlıurfa'da delege seçimleri başladı.

AK Parti, 2023 seçimlerine hazırlık ve 2021'de yapılacak olağan büyük kongre öncesi teşkilatlarda değişime gidecek.
 



2021 yılının ilk ayında yapılması planlanan AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi öncesi tüm il ve ilçelerde sandıklar kurulurken, Şanlıurfa'da da ilk olarak delege seçimleri başladı. Başlayan delege seçimleri, Aralık ayının ortalarına kadar tamamlanacak.


İLK HARRAN'DA BAŞLADI 

Şanlıurfa'nın ilçelerinde de başlayan delege seçimlerinde AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız da yer aldı. Harran İlçe Teşkilatının 7. Olağan Delege Seçimine Yıldız'ın yanı sıra, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Teşkilat Başkanı Orhan Çelik katıldı.
 

 



Burada bir açıklama yapan Yıldız, şu ifadelere yer verdi:

"İlçelerimizden başlıyoruz. Öncelikle delege seçimlerindeyiz. Bugün de Harran'ımız da delegelerimizi teslim için seçim sandıklarını kurduk. Gayet güzel, demokratik bir ortamda tüm arkadaşlarımız delege seçimi için oylarını kullanıyorlar. Bu ortamı sağladığı için öncelikle ilçe başkanımıza, teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum."

Öte yandan, Şubat ayında ilçe, Ağustos ayında ise il kongreleri yapılmaya başlanacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ise il kongrelerinin büyük bir kısmına katılması bekleniyor.

Özlem DİKMEN-BİHA