Vekil Özşavlı, Viranşehir için yatırımları açıkladı

04 Aralık 2019 10:49
Kapat
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı'nın girişimleri ile Viranşehir ilçesinde yüzme havuzu, basketbol sahaları ve spor salonu inşa edilecek.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı, Viranşehir ilçesine yatırımların yapılması için onay alındığını açıkladı. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile görüşmeler gerçekleştiren Özşavlı, ilçede, 1 yarı olimpik yüzme havuzu, 10 adet basketbol sahası ve yeni bir spor salonunun inşa edileceğini söyledi.

Ceylanpınar ilçesi için de sürecin devam ettiğini aktaran Özşavlı, şu sözlere yer verdi: 

"Gençlik ve Spor Bakanlığı nezdinde girişimlerimiz sonucunda Spor Toto tarafından Viranşehir ilçemize 1 yarı olimpik yüzme havuzu, 10 adet basketbol sahası, yıkılan kapalı spor salonunun yerine yeni bir spor salonu için yapım onayı alındı. Tesislerin inşaatına en kısa sürede başlanacaktır. Viranşehirli gençlerimize hayırlı olsun. Ayrıca yatırım sözünü aldığımız başta Ceylanpınar olmak üzere diğer ilçelerimiz içinde süreç devam etmektedir. Desteklerinden ötürü Gençlik ve Spor Bakanımız Sn Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ve Spor Toto Teşkilat Başkanımız Sn Bünyamin Bozgeyik’e teşekkür ediyorum."

BİHA