Arınç’ın anılarından oluşan kitap okurlarıyla buluşuyor

03 Aralık 2022 20:56
Kapat
Bülenç Arınç anılarından oluşan yeni kitabı Şanlıurfa’da 5’ncisi düzenlenen Ulusal Kitap Fuarında okurlarıyla buluşuyor.

ŞANLIURFA –Şanlıurfa’da 5’ncisi düzenlenen Ulusal Kitap Fuarı düzenleniyor.

Fuarda birçok yazar ve şair okurlarıyla yeni kitaplarının imza gününde buluşuyor.

Eski TBMM Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın anılarını anlatıldığı “Başkan Arınç” isimli kitap yarın fuarda okuyucularıyla buluşacak. Arınç yarın fuarda kitabının imza gününde okuyucularıyla buluşacak.

Gazeteci Ömer Şahin’in kaleme aldığı “Başkan Arınç ”  isimli kitapta 2002-2015 yılları arasında yaşanan birbirinden önemli görüşmeler, krizler ve olaylara yer veriliyor.

“Başkan Arınç” isimli kitap, dünya liderlerinin geçit resmine sahne oluyor. Arınç’ın,  ABD Başkanı Joe Biden’dan Rusya Devlet Başkanı Putin’e Japon İmparatoru’ndan Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad’a kadar devlet başkanlarıyla yaptığı ikili görüşmelerin perde arkası anlatılıyor. Kitapta, liderlerin insani özelliklerini yansıtan komik ve şaşırtıcı detaylara da rastlamakta.

Avrupa Birliği müzakere sürecinden Kıbrıs tartışması ve Ermeni Sorunu’na, ABD ile ilişkilerden İslam dünyasındaki gelişmelere kadar yakın tarihe damga vuran çok sayıda olaya da değiniliyor.

Bülent Arınç yarın Şanlıurfa Kitap Fuarı’nda yeni çıkan kitabını imzalayacak ve söyleşiye katılacak.

Yine Ömer Şahin’in kaleme aldığı  Bülent Arınç’ın milli görüş yıllarını anlatan “Küçük Erbakan” isimli kitap iki yıl önce yayınlanmıştı. 

BİHA