Urfa'da öldürülen kadın İnşaat Mühendisleri Odası yönetimindeydi

03 Aralık 2022 23:23
Kapat
Erkek kardeşi tarafından yolda yürüdüğü sırada pompalı tüfek ile vurularak öldürülen genç kadının İnşaat Mühendisleri Odası Şanlıurfa İl Temsilciliği Yönetim Kurulu Üyesi olduğu öğrenildi.

KARAKÖPRÜ- Şanlıurfa'da yaşanan kadın cinayetindeki kahreden detaylar belli oldu. 

Korkunç olay bugün Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesine bağlı Akpınar Mahallesinde yaşandı.

İddiaya göre 26 yaşındaki Bahar Hezer, yolda yürüdüğü sırada arkasından gelen kardeşi 24 yaşındaki erkek kardeşi Yekta Hezer tarafından pompalı tüfekle vuruldu. Saçmaların isabet etmesiyle kanlar içerisinde yere yığılan Bahar Hezer, olayı görenlerin ihbarıyla olay yerine giden sağlık ekiplerince Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste tedaviye alınan Bahar Hezer, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. 

Ablasını vurup olay yerinden kaçan Yekta Hezer ise kısa süre sonra polis ekiplerince Yenişehir Mahallesi'nde yakalanarak gözaltına alındı.

İNŞAAT MÜHENDİSİYDİ

Bahar Hezer'in inşaat mühendisi ve İnşaat Mühendisleri Odası Şanlıurfa İl Temsilciliği Yönetim Kurulu Üyesi olduğu öğrenildi.

Başarılı iş kadını Bahar Hezer için taziye mesajı da yayımlandı. İnşaat Mühendisleri Odası Şanlıurfa İl Temsilciliği tarafından yayımlanan mesajda "Yönetim kurulu üyemiz Bahar Hezer uğradığı silahlı saldırı sonucu katledilmiştir. Bütün meslektaşlarımızın ve sevenlerinin başı sağ olsun" ifadelerine yer verildi.

BİHA