Büyükşehirde atamalar devam ediyor (EK HABER)

06 Aralık 2019 16:47
Kapat
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı görevine Faik Yüksekyayla atandı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, yeni atamalara devam ediyor.

Beyazgül'ün göreve gelmesiyle bir çok birimde isimler değişirken, bir değişiklikte Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığında yaşandı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Etüt Proje Daire Başkanlığı görevini Ar-Ge Şube Müdürü olarak çalışan Raşit Dedeoğlu'na devreden Faik Yüksekyayla, Beyazgül tarafından Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığına atandı.

FAİK YÜKSEKYAYLA KİMDİR?

1966 yılında Şanlıurfa’da doğdu. İlk, ortaöğrenim ve lise egitimlerini Şanlurfa’da tamamladı. 1989 yılında Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisiligi Bölümünden mezun oldu.

İlk görev yeri olan Şanlıurfa Belediyesinde 1989-1992 yılları arasında çalıştı. 1992-2005 yılları arasında Köy Hizmetleri 19. Bölge Müdürlüğü Bünyesinde Görev yaptı. Bu süre zarfında inşaat mühendisiliği, Şube müdürlüğü ve Bölge Müdürlüğü yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2005-2014 yılları arasında Şanlıurfa İl Özel İdarenin bünyesinde İnşaat Mühendisi olarak görev yaptı .

İl Özel İdarenin Şalıurfa Büyükşehir Belediyesine Katılması ile beraber; Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı Etüt Proje şube Müdürlüğüne atandı. 2017 yılının sonunda kurulan Etüt Projeler Dairesine, Daire Başkanı olarak atandı. 2019 yılının son çeyreğinde Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı olarak atandı.

Evli ve üç çocuk babasıdır.

BİHA