Urfalı yapımcının filmi için geri sayım başladı

09 Aralık 2019 10:28
Kapat
Oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Şanlıurfalı Orhan Şeddatlı'nın yapımını üstlendiği ‘Şuursuz Aşk’ filmi için geri sayım başladı.

Başrollerinde Hercai dizisinin yıldızı Ebru Şahin ve ödüllü oyuncu İsmail Hacıoğlu'nun rol aldığı Şuursuz Aşk filminin yapımcılığını, Şanlıurfalı Orhan Şeddatlı üstlendi.

Başrol oyuncuları, konusu derken çekim aşamasında seyircilerin yakından takip ettiği Şuursuz Aşk, 20 Aralık'ta sinema severlerin beğenisine sunulacak. Şeddadi Yapım imzalı filme gelen yoğun ilginin, Şuursuz Aşk'ın vizyona girmesi ile daha da artması bekleniyor.


 

FİLMİN KONUSU

Oyuncu kadrosu oldukça güçlü olan film, akıl hastası olan Menekşe ve Yusuf’un karşılaşması sonrası ikisinin de yabancı olduğu aşk duygusuyla şuursuz bir şekilde tanışmalarını konu alıyor. 1980'ler Türkiye'sine çok farklı bir pencereden yaklaşan film, dönemin sistemine ve gerçeklerine de dokunuşlar yaparak izleyicileri tarihte hüzün bir yolculuğa çıkarıyor.

FİLM KADROSU:

İsmail Hacıoğlu, Ebru Şahin, Nazan Kesal, Ruhi Sarı, Tuncer Salman, Emir Benderlioğlu, Burcu Kara, Ali Buhara Mete, Erdal Ayna, Halit Karaata, Ayşen Batıgün, Volga Sorgu, Şekip Taşpınar, Çağlar Ozan Aksu, Egemen Bağış, Aslı Hür, Özgür Özberk, Levent Sülün, Ayhan Anıl ve Demet Oran.

Özlem DİKMEN-BİHA