Viranşehir’de Ramazan rüzgârı Grup Tillo ile esti

01 Nisan 2023 12:45
Kapat
Viranşehir Belediyesi tarafından Ramazan etkinlikleri kapsamında sahne alan Grup Tillo, üç dilde seslendirdiği güzel ilahi ve ezgileriyle davetlilere güzel bir gece yaşattı.

Viranşehir Belediyesi’nin Ramazan ayının manevi iklimini vatandaşlara yaşatabilmek amacı ile ‘Viranşehir’de Ramazan bir başka güzel’ temasıyla düzenlediği geleneksel Ramazan etkinlikleri dolu dolu geçiyor.

Etkinlikler kapsamında düzenlenen ‘Grup Tillo’ ilahi konserinde çocuklarda unutulmadı. Çocuklara yönelik yapılan illüzyon ve palyaço gösterisi yoğun ilgi gördü. 

Viranşehir Belediyesi Kültür ve Merkezi Şehit Ömer Halisdemir konferans Salonu’nda tertip edilen etkinliğe, Viranşehir Kaymakamı Önder Çengel ve eşi Ayşe Asan Çengel, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve eşi Sibel Ekinci, Belediye Başkan yardımcıları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, çocuklara yönelik illüzyon ve palyaço gösteri de yer aldı. Çocuklar, yapılan gösterilerle keyifli bir gece yaşadı.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, programda yaptığı selamlama konuşmasında, Ramazan ayının maneviyatını şehrimizde coşkuyla yaşanmasına katkı sağlamak adına hazırladığımız Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Grup Tillo konseri düzenlediklerini belirterek, etkinliğe katılımlarından dolayı tüm vatandaşlara teşekkür etti. Ekinci, etkinliklerin Ramazan ayı boyunca devam edeceğini kaydetti.

Viranşehir Kaymakamı Önder Çengel de, Viranşehir Belediyesi’nce düzenlenen etkinliklerle Viranşehir’de Ramazan’ın bir başka güzel geçtiğini dile getirerek, bu güzel etkinliklerin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Daha sonra alkışlar eşliğinde sahneye çıkan Grup Tillo; Türkçe, Kürtçe ve Arapça olmak üzere üç dilde söyledikleri birbirinden güzel ilahi ve ezgileriyle izleyenleri kendilerine hayran bıraktı. Grup tarafından sahneye davet edilen çocuklar, Grup Tillo’nun La İlahe İllallah ilahisine vokallik yaptı.

Yaklaşık 2 saat süren konserde dillerden düşmeyen parçalarını def ve ney eşliğinde hayranları için seslendiren Grup Tillo, Viranşehirlilere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Konserin ardından Grup Tillo’ya günün anısına çiçek takdim eden Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, ilçedeki Ramazan etkinliklerine renk katmalarından dolayı gruba ve izleyicilere teşekkür etti.

Büyük ilgi gören etkinlik, çocuklara rengarenk macun şekeri ve pamuklu şeker ikramıyla sona erdi. Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Ekinci, miniklere kendi elleriyle ikramlarda bulundu.

Etkinlikten dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar ise, bu manevi geceyi kendilerine yaşatan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ekibine teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin devamını dilediler.

BİHA