Kapat
Urfalı türkücü İbrahim Tatlıses, bir süredir küs olduğu oğlu Ahmet Tatlıses’in oğlu Mert Tatlıses’le evi yüzünden mahkemelik oldu. Tatlıses, daha önce de Mert Tatlıses'in babası Ahmet Tatlıses ile de davalık olmuştu.

İbrahim Tatlıses oğlu Ahmet Tatlıses ile yaşadığı sorunlara bir yenisini daha ekledi. Oğlu Ahmet Tatlıses ile daha önce miras davası yüzünden mahkemelik olan sanatçı, şimdi de torunu Mert Tatlıses ile mahkemelik oldu. Mert Tatlıses, dedesi tarafından dava edildi.

İbrahim Tatlıses, Sarıyer Oyak Sitesi’ndeki dairesini rızası dışında 5 yıldır haksız şekilde işgal ettiği iddiasıyla torunu Mert Tatlıses’e dava açtı.

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nde açılan davada İbrahim Tatlıses’in avukatı Yağız Karadenizli, “Müvekkil, sağlığına kavuşmasının ardından İzmir’e yerleşmiştir. Bu süreçte de bu taşınmazın torunu Mert Tatlıses tarafından işgal edildiğinden habersizdir. Kızı Dilan Çıtak Tatlıses’in bu evde oturmasını arzu etmiştir. Ancak evin Mert Tatlıses tarafından işgal edildiğini öğrenmiştir” ifadesini kullandı.

Davanın ilk duruşmasında mahkeme, ecrimisil (haksız işgal) bedelinin hesaplanması için dairede keşif yapılmasına karar verdi.

BİHA