Şanlıurfa'ya gelecek olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhakesi'nin programı belli oldu.

Şanlıurfa ve ilçelerinde Cuma ile Cumartesi günleri siyasi hareketlilik yaşanacak.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, yerel yönetimler çalışması kapsamında kente gelecek.

İLK OLARAK VİRANŞEHİR'E GİDECEK

Özhaseki'nin ilk olarak bugün Mardin havaalanına ineceği ve sonra Viranşehir’e geçip, teşkilat, belediye ve kaymakamlık ziyaretinde bulunacağı öğrenildi. Viranşehir'de vatandaşlarla da bir araya gelecek olan Özhaseki, geceyi Viranşehir’de geçirdikten sonra sabah saatlerinde Ceylanpınar’a geçecek.

CEYLANPINAR ZİYARETLERİ

Burada da teşkilat, belediye, kaymakamlık ve vatandaşı ziyaret edecek olan Özhaseki,Ceylanpınar programının ardından Mardin ve Yeşilli ilçesine gidecek. Özhaseki, Cumartesi akşamı yeniden Şanlıurfa’ya geçip, geceyi burada geçirecek.

HALFETİ MASAYA YATIRILACAK

Pazar günü de yoğun bir mesai yapacak olan Özhaseki, Akçakale Belediyesi ve AK Parti Teşkilatını ziyaret edip, Milletvekili Ahmet Akay tarafından verilecek olan yemeğe katılacak. Buradan Halfeti ilçesine gidecek olan Özhaseki, ziyaretlerin ardından çalışma toplantısı düzenleyecek ve Halfeti’yi masaya yatıracak.

BİHA