Kapat
Şanlıurfa’ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, buradan Viranşehir'e geçerek, AK Parti İlçe Başkanlığı ve Viranşehir Belediyesini ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki çeşitli temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya geldi. Kente gelen Özhaseki, ilk olarak Viranşehir ilçesine gitti. Özhaseki, AK Parti İlçe Başkanlığındaki görüşmelerin ardından Viranşehir Belediyesine geçti.
 


 

Belediye Başkanı Salih Ekinci'nin makamında gerçekleştirilen ziyarette, AK Parti Şanlıurfa Milletevekili Doç. Dr. Halil Özşavlı, İl Başkanı Bahattin Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, AK parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin ile parti üyeleri ve belediye meclis üyeleri hazır bulundu.
 


 

Viranşehir Belediyesinin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten Özhaseki buradaki konuşmasında şunları kaydetti:

“Sayın Cumhurbaşkanımızla dün beraberdik, buraya geleceğimiz söyledim sizlere selamını getirdim. Sizin burada kazandığınız seçim anlamlı bazı yerler vardır, seçimler formaliteden yapılır, kazanan beli kim gelirse gelsin çalışma yürür. Fakat buralar zor yerler kendine has şartlar olan yerler. Seçildikten sonra hepimize düşen çok görevler var. Şımarmadan, gurura kapılmadan çalışmalıyız. Bizden önce ideolojik  takıntılı bir anlayış vardı. 94 öncesini söylüyorum. Aynı şimdi HDP’lilerin yaptığı gibi. Çok şükür bizimle beraber bir hizmet belediyeciliği başladı. Gece gündüz demeden çalışacağız dedik mazeret üretmeyeceğiz dedik. Kimseyi ayırmayacağız.  Madem hepimiz bu ülkede bu toprakta yaşıyoruz herkes başımızın tacıdır. Yollara düştük çok şükür başardık zor şartlarda hem de bin bir türlü sıkıntılar çektik. Arkadaşlar belediyeciliğin özü çalışmaktır. Hizmet etmektir bir o kadar da insanlara yakın olmak, onların yanında olmak, onların günlünü almaktır. Kibirlenmemek, gururlanmamaktır kimseyi küçük görmemektir.”
 

BİHA