Şanlıurfa Vakfı Başkanı Kemal Alataş ve yönetim kurulu üyeleri Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'yi ziyaret etti.

Şanlıurfa Vakfı (ŞANVAK) Başkanı Emekli Korgeneral Kemal Alataş ve yönetim kurulu üyeleri Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'yi makamında ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Baydilli, Şanlıurfa Vakfı yönetimini makamında ağırlarken Karaköprü'de yapılan çalışmalarla ilgili hasbihal etti.

Ziyarette bir açıklama yapan Belediye Başkanı Metin Baydilli, Şanlıurfa Vakfı Başkanı Kemal Alataş ve yönetim kurulu üyelerini seçilmelerinden dolayı tebrik ederken, "Şanlıurfa'nın büyümesine ve gelişimine katkı sağlamak için çalışmalar yapan, uğraşan Şanlıurfa Vakfının yaptığı çalışmaları önemsiyoruz. Biz yerel yöneticiler olarak bu şehir için taş taş üstüne koyan herkesin yanında olmaya çalışıyoruz. Kemal Alataş ve yönetim kurulunun da her zaman yanında olacağız ve Karaköprü Belediyesi olarak çalışmalarına katkı sağlayacağız" diye konuştu.

Şanlıurfa Vakfı Başkanı Kemal Alataş ise misafirperverliklerinden dolayı Baydilli'ye teşekkür ederken, "Metin Başkanımız Ankara'da bizi ziyaret etmişti biz de ona karşılık bir ziyaret gerçekleştirdik. Şanlıurfa'mız içinde birlikte yapabileceğimiz çalışmaların istişaresini görüştük ve sağ olsunlar kendileri bu şehir için ne yapılabilirse yardımcı olacağını iletti. Ben Metin Başkana yanımızda olduğu için, güzel düşünceleri için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Baydilli ziyaretin anısına Şanlıurfa Vakfı Başkanı Alataş'a plaket takdim etti.

BİHA