Kızılay Akçakale Şubesinin açılışı yapıldı

21 Ocak 2020 13:59
Kapat
Türk Kızılay Akçakale Şubesi’nin açılışı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve çok sayıda siyasetçinin katılımıyla açıldı.

Kamu yararına çalışan bir gönüllü sosyal hizmet kuruluşu olan Kızılay’ın Akçakale İlçesi’ndeki şubesinin açılışına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, AK Parti MKYK Üyesi ve Şanlıurfa Milletvekili İ. Halil Yıldız, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Halil Özcan, Halil Özşavlı, M. Ali Cevheri, Zemzem Gülender Açanal, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, çok sayıda siyasetçi ve vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.
 


 

Açılışta kısa bir konuşma yapan Kızılay Akçakale Şube Başkanı Eczacı Sait Akay “Bu iş bir gönül işidir, bizleri bu gönül köprüsüne dâhil olmaya layık gören Kızılay Cemiyetine teşekkür ediyorum. Bir ekip ruhu ile çok kısa bir süre içerisinde Akçakale’de yardıma muhtaç çalmadık hiç bir kapı bırakmamak için elimizden ne geliyorsa yapacağımızın inancındayım. Bu gün böyle bir katılım ile bizi onurlandıran siz değerli büyüklerimiz bizlere daha ağır bir yük yükleyerek bu cemiyeti ilçemizdeki yardıma muhtaç vatandaşlarımızın başvuracakları ilk kapı olması için gecemizi gündüzümüze katmamız gerektiğinin altını bir kez daha çizmemize neden olmuştur. Akçakale’deki vatandaşlarımızın acısını önlemeye veya hafifletmeye çalışmak, insanın hayatını ve sağlığını korumak, onun kişiliğine saygı gösterilmesini sağlamak ve insanlar arasındaki karşılıklı anlayışı, dostluğu saygıyı, işbirliğini ve sürekli barışı getirmeye çalışacağız. Kızılay ihtiyaç anında dayanışmanın, ızdırap anında eşitliğin, savaşın en kızgın anında insancıllığın, tarafsızlığın ve barışın simgesidir” şeklinde konuştu.
 


 

Kızılay Akçakale Şubesi’nin açılışına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, hayırlı olsun dileklerinde bulunarak kurdeleyi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile birlikte kesti. Daha sonra günün anısına Kızılay Akçakale Şube Başkanı Eczacı Sait Akay tarafından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’ye hediye takdim edildi.

BİHA