Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, rutin hale getirdiği ve sabahın erken saatlerinde başladığı mahalleye gezilerine devam ediyor.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, rutin belediyecilik çalışmalarını ve talepleri yerinde incelemek üzere gittiği Topdağı Mahallesinde, Muhtar Ömer Diş ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnaf ziyaretleriyle talepleri dinleyen Kuş, önümüzdeki günlerde temeli atılacak olan Topdağı Millet Kıraathanesi alanında incelemelerde bulundu. Kuş daha sonra mahallenin kanaat önderlerinden olan Şığ İsmail Aytış'ı da ziyaret etti.
 


 

Millet Kıraathanesinin temelini atıp 3 ay içinde bölge halkının hizmetine sunacaklarını belirten Kuş, “Topdağı Mahallemizdeyiz. Muhtarımız ile birlikte mahallemizi gezdik. Özellikle kısa bir süre içerisinde temelini atacağımız millet kıraathanesinin alanını gezdik. Gezi sıramızda çocuklarımızın ciddi sıkıntılarının olduğunu gördük ve önümüzdeki hafta temelini atacağımız millet kıraathanesini 3 ay içerisinde çocuklarımız ile buluşturacağız. Bu vesile ile çocuklarımız hem nezih hem sağlıklı bir ortamda ders çalışma ortamı bulmalarına olanak sağlamış olacağız.  Mahallemizde bayan taziye evi sıkıntısı vardı, muhtarımız ile birkaç yerde incelemelerde bulunduk ve değerlendirme yapıp taleplerini karşılayacağız. Ayrıca park yerinde de incelemede bulunduk. Onunla ilgili de fikir alış verişi yapacağız. Gerek şahsım gerek başkan yardımcılarım, birim müdürlerimiz ve gerekse personellerimiz gayretli bir şekilde çalışıyoruz. Eyyübiye halkından dua bekliyoruz” dedi.
 

Topdağı Mahalle Muhtarı Ömer Görbüz de Kuş’a teşekkür ederek, “Belediye Başkanımız Mehmet Kuş mahallemizde incelemelerde bulundu kendisine teşekkür ederim. Daima gelip bizleri yalnız bırakmaz kendisi ile birlikte park yeri ile ilgili incelemelerde bulunduk kendisine mahallem adına teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

BİHA