Beyazgül’ün adaylığı kesin! Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın açıklayacak

17 Ocak 2024 16:41
Kapat
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Delioğlu’nun Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Beyazgül’ün adını açıkladığı paylaşımını silmesi akılları karıştırdı. Ancak AK Parti’nin adayı kesin. Erdoğan, Beyazgül’ü yarın açıklayacak.

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti'nin Şanlıurfa adayı kim olacağı merak ediliyordu. Bu sorunun yanıtı bir saat önce belli oldu.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Zeynel Abidin Beyazgül’ün ismini sosyal medya hesabından “Durmak yok yola devam” diyerek paylaştı.

Bu son dakika gelişmesinin ardından ilçe belediye başkanlarının da aralarında bulunduğu isimler peş peşe Beyazgül için tebrik mesajları atmaya başladı.

Ancak Delioğlu’nun Beyazgül’ün ismini resmen duyurduğu söz konusu paylaşımını silmesi kafa karışıklığına neden oldu.

Delioğlu’nun paylaşımını silmesiyle her ne kadar bazı kişilerin kafası karışsa da AK Parti’nin Şanlıurfa adayı kesin. Zeynel Abidin Beyazgül, 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’nin adayı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beyazgül’ü yarın aday tanıtım toplantısında açıklayacak.

AK Parti’nin aday tanıtımı, yarın saat 14.00'te ATO Kongre Merkezi'nde yapılacak.

Beyazgül, AK Parti Genel Merkezi tarafından aranılarak yarınki aday tanıtım toplantısı için Ankara'ya davet edildi. Beyazgül’ün bu gece Ankara’ya gideceği öğrenildi.