Kapat
Bozova İlçe Devlet Hastanesi yarından itibaren hizmet vermeye başlayacak. Müjdeli haberi paylaşan Başhekim Dr. Mehmet Fatih Aksoy " İnsanımıza hakkaniyetli, adil, mümkün olduğunca eşit sağlık hizmeti sunma çabasında olacağız" dedi.

Şanlıurfa’nın Bozova İlçesinde son teknolojiye sahip tıbbi cihazlarla donatılan yeni devlet hastanesi artık hizmette.

Sağlık Bakanlığı kaliteli sağlık hizmetine kolayca erişimi için sağlık yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından proje, ihale ve inşaat aşamaları yürütülen Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde yeni devlet hastanesi tamamlandı.


1 bloktan oluşan hastane, 65 yatak kapasitesiyle, farklı branşlardan 17 polikliniği, 2 ameliyathanesi ile yarın hizmete girecek. Yoğun bakımda 4’ü yetişkin, 4’ü yeni doğan, 2’si yanık olmak üzere 46 yatak, diyaliz ünitesinde 8 yatak, palyatif ünitesinde 4 yatak yer alacak.  

"HAKKANİYETLİ, ADİL, EŞİT HİZMET"

 

Müjdeli haberi paylaşan hastane Başhekimi Dr. Mehmet Fatih Aksoy hayırlı olmasını temenni ederek "Yeni hastanemizin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bozova halkımıza hayırlı uğurlu olsun inşallah. İnsanı önceleyen, yapılan bütün yapısal dönüşümü insanın daha iyi bir sağlık hizmeti alması için gerçekleştiren bir anlayışla tüm personelimizle Hedeflerimiz ve amaçlarımız doğrultusunda hizmet vermeye çalışacağız. İnsanımıza hakkaniyetli, adil, mümkün olduğunca eşit ve sürdürülebilir bir sağlık hizmeti sunma çabasında olacağız. Hayırlı uğurlu olsun inşallah." dedi.

BİHA