URSİAD kongreye gitti... Başkan güven tazeledi

16 Şubat 2020 23:05
Kapat
Şanlıurfalı Sanayici ve İş Adamları Derneği URSİAD kongreye giderek yeni yönetimini belirledi. Kongrede mevcut başkan Ömer Faruk Bahçıvan yeniden başkan seçildi.

Şanlıurfalıların İstanbul'daki Sivil Toplum Kuruluşu URSİAD Avcılardaki binasında dün kongreye gitti.

Olağanüstü Genel Kurula URSİAD üyelerinin büyük çoğunluğu katılım sağladı. Kongrede derneğe katılım yapan yeni üyeler de tanıtılırken, tüzük değişikliğine gidilerek Şanlıurfalı Sanayici ve İş Adamları Derneği ismi, Şanlıurfa Sanayici ve İş İnsanları Derneği olarak değiştirilmesi teklif edildi. Teklif, üyeler tarafından kabul edilerek onaylandı.

Kongrede Divan Başkanlığına Ahmet Al, divan başkan yardımcılığına Şıh Müslüm Kayacan, divan katıp üyeliğine Şahin Kırmızı seçildi. Başkan Ömer Faruk Bahçıvan, yaptığı konuşmada "Türkiye’nin göz bebeği kadim şehir Şanlıurfalı olmaktan gurur duyuyoruz ve derneği çok iyi yerlere taşımayı hedefliyoruz. Türkiye’nin her yöresinden İş İnsanlarini bu camiada görmek istiyoruz" dedi. 

Tek liste halinde gidilen seçimde mevcut başkan Bahçıvan güven tazeleyerek yeniden başkan oldu. Üyelerin dilek ve temennilerinden sonra kongre sona erdi.

BİHA