Şanlıurfalı sporcular, takım halinde şampiyon oldu

08 Mart 2020 13:43
Kapat
Adıyaman’da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi’ne katılan Şanlıurfalı sporcular, takım halinde şampiyon oldu.

Spor Genel Müdürlüğü’nün, sporun tabana yaygınlaştırılması ve olimpiyat hazırlık merkezlerine daha fazla sporcu kazandırmak amacı ile düzenlediği Anadolu Yıldızlar Ligi’nin Judo Yarı Final müsabakaları 7-8 Mart tarihlerinde Adıyaman’da yapıldı.

Müsabakalar sonunda Şanlıurfalı Judocular 2 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya kazanarak takım halinde şampiyon oldu. Müsabakalar sonunda bir açıklama yapan Türkiye Judo Federasyonu Şanlıurfa İl Temsilcisi Mücahid Delioğlu , büyük bir başarı yakaladıklarını ve şampiyon sporcuların, Türkiye Şampiyonasında şehri temsil edeceğini söyledi.

Delioğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“İlk grup olan Güneydoğu gurubunda takım halinde şampiyonluğumuzun ardından Doğu ve Güneydoğu’nun da en iyi judo takımı olduğumuzu bir kez daha ispatlamış olmanın gururunu yaşıyoruz. Judocularımız 4-5 Nisan tarihlerinde Karaman’da yapılacak olan Türkiye Finallerinde şanlı şehrimizi temsil edeceklerdir. Sporcularımızı tebrik ediyor, Türkiye finallerinde başarılar diliyorum. Ayrıca Şanlıurfalı judocularımızdan desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Canpolat, Eyyübiye Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Kuş, Judo Federasyonu Başkanımız Sayın Sezer Huysuz, Judo Federasyonu Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ali İhsan Delioğlu ve Gençlik Spor İl Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

BİHA