Kapat
Karaköprü Yönetimi tarafından yemekte ağırlanan Karaköprü Belediyespor U19 takımı, şampiyonluk kupasını Kulüp Başkanı Ahmet Kenan Kayral’a takdim etti.

Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Kenan Kayral ve Yönetim Kurulu Üyeleri, U19 Liginde namağlup şampiyon olan takımla yemekte bir araya geldi.

2019-2020 sezonu U-19 Liginde namağlup şampiyon olan ve Şanlıurfa’yı bölge turnuvalarında temsil etme hakkı kazanan Karaköprü Belediyespor, şampiyonluk kupasını Kulüp Başkanı Ahmet Kenan Kayral’a takdim etti.



Kulüp tesislerinde gerçekleşen yemekte, şampiyon olan U19 takımı futbolcuları ve teknik ekibini tebrik eden Kayral ve Yönetim Kurulu Üyeleri, bölge şampiyonasında Şanlıurfa’yı ve Karaköprü’yü en iyi şekilde temsil etmelerini istedi.

 



'ALT YAPIYA DA BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ'

Gençlere güvendiklerini belirten Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Kenan Kayral, “Profesyonel takımımızın yanında alt yapıya da büyük önem veriyoruz. Bünyemizde yüzlerce gencimiz bulunuyor. U 19 takımımız bütün maçlarını kazanarak şampiyon oldular. Onların bu başarısı hem beni hem de yönetim kurulumuzun göğsünüz kabartıyor. İnşallah gidecekleri bölge şampiyonasında önemli başarılar elde edip Şanlıurfa’mızı ve Karaköprü’müzü en iyi şekilde temsil ederler” dedi.

BİHA