Eyyübiye’de hijyen denetleniyor: Esnafa ücretsiz dağıtılıyor

08 Nisan 2020 13:01
Kapat
Eyyübiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, bir yandan koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında sağlık ve hijyen denetimlerini sürdürürken, diğer yandan belediyenin ürettiği maskeleri de esnafa dağıtıyor.

Eyyübiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında sağlık ve hijyen denetimlerini sürdürüyor. Vatandaş sağlığını ön planda tutarak çalışmalarını bu doğrultuda yoğunlaştıran Eyyübiye Belediyesi, bir yandan rutin denetimlerini sürdürürken diğer yandan esnaf ve vatandaşlara maske dağıtıyor.

Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, semt pazarı esnafı başta olmak üzere sağlık ve hijyen ile sosyal izolasyon ve mesafe konusunda uyarılarda bulunup, esnafa maske dağıtıyor.

Eyyübiye Belediyesinin sağlık ve hijyen konusundaki çalışmaları ile ilgili konuşan esnaf, "Eyyübiye Belediyemize ve Başkanımız Mehmet Kuş’a teşekkür ederiz. Bizler de semt pazarı esnafı olarak kurallara uyuyoruz. Belediyemiz hem bizlere hem de alışveriş yapmaya gelen vatandaşlara maske ve eldiven dağıtıyor. İnşallah birlikte bu zor günleri de atlarız" dedi.

BİHA