Kapat
TRT Spor Yorumcusu Şanlıurfalı Hayri Ülgen, Şanlıurfaspor yönetiminin Salı günü toplanacağını ve büyük kararın belli olacağını duyurdu.

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, 1. Lig için devam kararı çıkarıldığını, 2. ve 3. Lig'de ise küme düşme olmayacağını ve liderlerin direk üst lige çıkacağını kaydetti.

Alınan karar, TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve ligin 23'üncü haftasında küme düşmesi kesinleşen Şanlıurfaspor taraftarı tarafından sevinçle karşılandı. Sarı-yeşilli takımın da küme düşmeyeceği öğrenilse de, borçlar nedeniyle son sezonunu kriz ortamına geçiren takım ile ilgili gözler yöneticilere çevrildi.

Yöneticilerden gelecek karar ile ilgili TRT Spor Yorumcusu Şanlıurfalı Hayri Ülgen'den flaş açıklama geldi. Ülgen, Urfaspor yönetiminin Salı günü toplanacağını ve büyük kararın belli olacağını duyurdu.

Gözler, çıkacak sonuca çevrilirken, Ülgen paylaşımında belediye başkanlarının da elini taşın altına koyması gerektiğini kaydetti.

Ülgen, yaptığı paylaşım ile şu ifadelere yer verdi:

"Şanlıurfaspor takımının geleceği ile büyük karar Salı günü belli olacak.İnşallah Başkan Nihat Çakır ve yönetimi Şanlıurfanın önemli isimleri ile son detayı konuşup karar alınacak. İnanıyorum ki; başta belediye başkanı olmak üzere herkes taşın altına koyacaktır.. Tabiki bizlerde.."

Özlem DİKMEN-BİHA