Cumhurbaşkanlığı Urfa’da belediyeleri vatandaşa sordu!

25 Temmuz 2020 17:28
Kapat
Cumhurbaşkanlığı Urfa’da vatandaşların belediyelerden memnun olup olmadığını araştırmak için 3 anket firmasını devreye koydu. İlçe ve büyükşehir bağlantılı soruların yanıtları, raporlar halinde Cumhurbaşkanlığına sunuldu.

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşen yerel seçimlerinin ardından Cumhurbaşkanlığı Şanlıurfa’da belediyelerin nabzını tuttu.

1 yılı aşkın süredir kentte Büyükşehir Belediye Başkanlığını AK Partili Zeynel Abidin Beyazgül, Eyyübiye Belediye Başkanlığını Mehmet Kuş, Haliliye Belediye Başkanlığını Mehmet Canpolat, Karaköprü Büyükşehir Belediye Başkanlığını ise Metin Baydilli yürütüyor. Seçimlerde vatandaşların oylarına çeşitli vaatlerle talip olan başkanların çalışmaları da cumhurbaşkanlığı tarafından mercek altına alındı. Vatandaşın yerel yönetimlerden memnuniyeti, beklentilerine uygun müşterek hizmetler sunulup sunulmadığı anketler üzerinden araştırıldı. Birbirinden bağımsız 3 anket firması vatandaşları arayarak ilçe belediyesi ile büyükşehir belediyesinden memnun olup olmadıklarını sordu. Her ilçe kendi içinde ve her ilçenin büyükşehir ile ilgili olan durumu değerlendirildi. Gelen yanıtlar ve memnuniyet oranı raporlar halinde Cumhurbaşkanlığı’na sunuldu.

Sonuçların ne olduğu merak edilse de henüz raporun sonucuna dair bir açıklama gelmedi.

BİHA