Kapat
Viranşehir Belediyesi, koronavirüs salgınına karşı çalışmalara devam ediyor. Belediye, ilçede bulunan tüm işyerlerini dezenfekte etti.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında bugün yeniden esnafların işyerlerini dezenfekte eden Viranşehir Belediyesi, hem vatandaşların alışverişlerini huzurlu ve sağlıklı bir şekilde yapmalarını sağlıyor hem de işyeri sahiplerinin yükünü bir nebze olsun hafifletiyor.

‘Yeni normal hayat’ olarak adlandırılan ikinci dönemde koronavirüs tehdidiyle bir daha karşılaşmamak için harekete geçen belediye çalışmalarını arttırdı. Salgının başladığı ilk günden bu yana gerçekleştirdiği çalışmalarla takdir toplayan ekipler, cadde ve sokaklarda düzenli olarak gerçekleştirilen yıkama ve  dezenfekte çalışmalarının yanında kamu kurum ve kuruluşları, pazar yerleri, toplu taşıma merkezi, aile sağlık merkezleri ve benzeri vatandaşların sıkça kullandığı yerlerde de esnafın ve vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.



İşyerlerinin dezenfektesinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren esnaf, çalışmalardan ötürü Viranşehir Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Salih Ekinci'ye teşekkürlerini iletti.

BİHA