Kapat
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün öğleden sonra ülkemizin güneybatı kesimlerinde sağanak ve gök gürültülü yağışların görüleceğini duyurdu. Urfa’da da sıcaklıkların düşüp düşmeyeceği merak konusu oldu. İşte kentte beklenen sıcaklık değeri

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan duyuruya göre, bugün ülke genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu olacağı öngörülüyor.

Denizli, Uşak, Isparta ve Burdur çevreleri ile Aydın ve Muğla'nın iç kesimleri ve Antalya'nın batı iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli sağanak beklenirken; Kütahya'nın batı ilçelerinde yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışı hakim olacağı tahmin ediliyor.

Türkiyenin en sıcak illerinin başında gelen Şanlıurfa'da hava sıcaklığının değişip değişmeyeceği merak edilirken Meteotoloji bölge için beklenen tahmini hava durumunu da açıkladı. Buna göre Güneydoğu Anadolu Bölgesinde az bulutlu ve açık, zamanla batı kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Şanlıurfa'da da az bulutlu açık bir hava ve 40 derecelik sıcaklık bekleniyor.

Önümüzdeki hafta içinde de sıcaklık değerlerinde ciddi bir düşüş beklentisi öngörülmüyor.

BİHA