Viranşehir’de futbol sezonu öncesinde toplantı yapıldı

31 Ağustos 2020 16:04
Kapat
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, yeni sezonda Bölgeler Arası Ligde mücadele edecek Viranşehir Belediyespor için yapılacak çalışmalarla ilgili olarak ilçede bulunan futbol kulübü başkanları ile görüştü.

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde Belediyespor, bu sezon Bölgeler Arası Ligde mücadele verecek. Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Viranşehir Belediyespor için yapılacak çalışmalar için bir toplantı düzenledi.

Viranşehir belediyesi toplantı salonunda yapılan görüşmeye Viranşehirspor Kulüp Başkanı Nurettin Karakış ve Takım Yöneticisi İsmail Aksu, Viranşehirgücü Kulüp Başkanı Ferhat Uzun, Sanayispor Kulüp Başkanı Fahrettin Baydar, İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ahmet Saçıkırmızı, Belediyespor Kulüp Başkanı Mahmut Ekinci ve eski futbolcular İbrahim Erol, Mahmut Görseloğlu, Mustafa Akmeşe ve Mahmut Çetin katıldı.

Ekinci, Viranşehir'in bu yıl Bölgeler Arası Ligde mücadele vereceğine dikkat çekerek, ilçe takımlarının Viranşehir Belediyespor'a nasıl destek sunacağını ve ilçe takımının başarısı için neler yapabileceklerini görüştü. Amaçlarının 3. Lig olduğunu ifade eden Ekinci, tüm kulüplerden destek beklediğini söyledi. Viranşehir Belediyespor'un başarısının tüm ilçenin başarısı olacağını ifade eden Ekinci, tüm takımların kenetlenmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Toplantıya katılan yöneticiler ve spor adamları ise yapılabilecek çalışmalar hakkında Ekinci'ye görüşlerini ifade etti.

BİHA