DEVA Partisi Suruç İlçe Başkanı belli oldu!

11 Eylül 2020 21:45
Kapat
İkinci kongresini Akçakale'de gerçekleştiren DEVA Partisi'nin Akçakale İlçe Başkanı resmen Av. Fatih Ayhan olurken, Suruç'ta da ilçe başkanlığına getirilen isim netleşti.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Şanlıurfa il genelinde teşkilatlanma çalışmalarını sürdürürken, diğer taraftan ise ilçe kongrelerini sürdürüyor.

İlk ilçe kongre startını Harran ilçesinden veren Deva Partisi Şanlıurfa ekibi, bu kez partinin ikinci kongresi için adres olarak sınır ilçesi Akçakale’yi seçti. İlçede özel bir mekanda yapılan Akçakale 1. Olağan İlçe kongresine; İl Başkanı Av. Ahmet Tüysüz, İl Kurucu Heyet Üyeleri, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Harran İlçe Başkanı Mehmet Reşat Özyavuz, Hilvan İlçe Başkanı Mehmet Ali Barlas,Halfeti İlçe Başkanı HasariBaysöz, Ceylanpınar İlçe Başkanı Adnan Tanış ve partililer katıldı.

Açılış konuşmalarının ardından divan oluşturularak seçime geçildi. Divan başkanlığını Deva Partisi Harran İlçe Başkanı Mehmet Reşat Özyavuz’un yaptığı ve 20 delegenin oy kullandığı seçimde 20 geçerli oy sayıldı. Oyların tamamını alan Av. Fatih Ayhan ise resmi olarak Deva Partisi Akçakale İlçe Başkanı seçilmiş oldu.

 

SURUÇ İLÇE BAŞKANI BELLİ OLDU

Partinin Suruç İlçe Başkanı da Yakup Çelik oldu. 1991 yılında Suruç'ta dünyaya gelen Çelik, Uluslararası İlişkiler Bölümü'nü okudu ve Yüksek Lisansını Harran Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünde tamamladı.

BİHA