Harran Üniversitesi güz dönemi ders izlenceleri açıklandı

11 Eylül 2020 22:55
Kapat
Harran Üniversitesi hafta, ders bazlı eğitim-öğretim modelinin yer aldığı güz dönemi ders izlencelerini açıkladı. Rektör Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik "Türkiye'de bu denli kapsamlı bilgi sunan ilk üniversite olmanın gururunu yaşıyoruz" dedi

Harran Üniversitesi ders izlencelerine dair açıklama yaptı.

Açıklamada öğrencilerin taleplerine uygun planlama yapıldığı belirtilerek "2020-2021 Güz Dönemi önlisans, lisans ve lisansüstü eğitim-öğretim faaliyetlerine ilişkin hazırlıkları sizlerin taleplerine ve pandemi sürecinin gereklerine uygun bir biçimde birim/program tabanlı esnek bir eğitim planlaması ile tamamlanmıştır. Bu kapsamda birimlerimiz hafta ve ders bazlı eğitim-öğretim modelinin yer aldığı ders izlencelerini,  derslere başlamadan 3 hafta önce tamamlayarak sizlere sunmuştur.

Önümüzdeki hafta 5000'in üzerinde izlence dikkate alınarak Üniversitemiz geneli ve birim düzeyinde hibrit oranı (uzaktan/yüzyüze) sizlere sunulacaktır. " ifadelerine yer verildi.

Konuya dair açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik "Sevgili Öğrenciler; Eğitim modelimizle ilgili bilgiler verilmiştir. Haftaya tüm izlenceler dikkate alınarak Üniversitemiz geneli ve birim düzeyinde hibrit oran sunulacaktır. Türkiye'de bu denli kapsamlı bilgi sunan ilk üniversite olmanın gururunu yaşıyoruz." dedi.

Üniversite 2020-2021 Güz Dönemi’ne ait ders izlencelerine ulaşmak için tıklayınız

BİHA