Cumhurbaşkanı imzaladı! Merkezler arasında Urfa da var

18 Eylül 2020 09:50
Kapat
Cumhurbaşkanı kararıyla İletişim Başkanlığı Teşkilatı hakkında değişiklik yapılmasına dair kararname yayımlandı. Kararnamede, Şanlıurfa'nın da aralarında yer aldığı bölge müdürlüklerini merkezleri belirlendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla, İletişim Başkanlığı teşkilatı hakkında değişiklik yapılmasına dair kararname Resmi Gazete'de yayımladındı.

Kararnamede, İletişim Başkanlığı Bölge Müdürlüklerinin Merkezleri de belirtildi. Şanlıurfa'nın da aralarında yer aldığı merkezlerle ilgili karar şu şekilde:

"Başkanlığın taşra teşkilatı doğrudan merkeze bağlı bölge müdürlüklerinden oluşur. Bölge müdürlüklerinin merkezleri; Adana, Afyon, Ankara, Antalya, Bursa, Çanakkale, Diyarbakır, Edirne, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Muğla, Samsun, Şanlıurfa ve Trabzon illerindedir. Başkanlık bölge müdürlüklerine bağlı illeri belirlemeye ve değiştirmeye yetkilidir. Başkanlıkça gerek duyulan illerde bölge müdürlüklerine bağlı olarak irtibat büroları kurulabilir."

BİHA