Kapat
TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele edecek Karaköprü Belediyespor’da futbolcular, teknik ekip, yöneticiler ve kulüp çalışanlarına koronavirüs testi yapıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 4. Grupta mücadele edecek olan Karaköprü Belediyespor’da futbolcular, teknik ekip, yöneticiler ve kulüp çalışanları koronavirüs testinden geçirildi.

Karaköprü Belediyespor Tesislerini düzenli olarak dezenfekte ettiklerini ve yeni sezon öncesinde koronavirüs testleri yaptıklarını ifade eden Kulüp Başkanı Ahmet Kenan Kayral, “Pazar günü oynanacak sezonun ilk maçı Silivrispor öncesi futbolcu, teknik ekip ve görevli personele Covid-19 testi yaptırdık. Sporcu kardeşlerimiz ve çalışanlarımızla bir arada bulunan bazı yönetici arkadaşlarımıza da test yaptırmayı ihmal etmedik. Her zaman söylediğimiz gibi, bizim için insan sağlığı önceliklidir. İnşallah futbolcularımızın ve çalışanlarımızın tamamı temiz çıkar ve yolumuza devam ederiz” dedi.

Kayral açıklamasının devamında , “Yapılan testin sonuçları kısa süre içinde belli olacak ve olası bir pozitif vaka durumunda pozitif olan kişiler karantinaya alınıp, karşılaşmada görev alamayacak. Test sonucu negatif çıkan futbolcu ve personeller görevlerine devam edecek” diyerek sözlerine son verdi.

Karbel Karaköprü Belediyespor, 2020-2021 sezonun ilk haftasında, 20 Eylül Pazar günü sahasında Silivrispor'u ağırlayacak.

BİHA