AK Parti'nin 18'inci Kuruluş Yıl Dönümü etkinliklerine katılan Urfalı başkanlar, kentin sorunlarını da unutmadı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla AK Parti'nin 18'inci Kuruluş Yıl Dönümü etkinlikleri, ATO Congresium'da düzenlenen tören ile gerçekleşti. 

Törene; parti kurucuları, milletvekilleri, MKYK üyeleri, belediye başkanları, il başkanları, kadın ve gençlik kolları MKYK üyeleri, parti kurulları, bakanlar ve eski milletvekilleri katıldı. 

Birçok AK Partili başkanın katıldığı kutlamalara Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız da yer adlı. Programda birçok Bakanın da olmasını fırsat bilen AK Partili Başkanlar, kentteki sorunları da unutmadı. 

BEYAZGÜL, AKAR VE ÖZHASEKİ İLE GÖRÜŞTÜ 

Beyazgül, programda Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ile görüşerek, kentteki hareketliliği konuştu. 
 



YILDIZ, EĞİTİMDEKİ SORUNLARI İLETTİ 

Beyazgül'ün yanı sıra Yıldız ise Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile bir araya gelerek, Şanlıurfa'daki eğitim sorunlarını görüştü. Yıldız, Bakan Selçuk'a kentteki derslik sayılarının arttırılmasını talep ederken, eğiti sorunlarının çözümü için de destek istedi.

BİHA